EsadeCreapolis convoca empreses que vulguin innovar en el cicle IBPE


  • Comparteix:

Danone és una de les empreses que va participar al cicle / Foto: Danone.es

Danone és una de les empreses que va participar al cicle / Foto: Danone.es

EsadeCreapolis, ubicada a Sant Cugat, torna a apostar per la innovació oferint el cicle Innovation Best Practices Exchange (IBPE), adreçat a empreses que volen millorar la seva estratègia d'una forma original. Les sessions oferiran recursos per millorar els resultats de nous projectes empresarials a través de la innovació i començaran el 27 de febrer.

El cicle Innovation Best Practices Exchange arriba a la seva tercera edició amb l'objectiu de donar les claus perquè les empreses millorin la gestió de la innovació i incorporin noves idees en els projectes. A través de sessions pràctiques, IBPE vol que els negocis millorin els seus resultats aplicant tècniques innovadores.

El cicle està dividit en tres parts: la primera avaluarà l'organització d'empreses com Telefònica, Gallina Blanca Star i Danone, la segona definirà estratègies d'innovació i, finalment, s'identificaran les oportunitats de creixement en cada cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.