SC Empresarial i Pimec informen sobre els avantatges fiscals del 'Patent Box'


  • Comparteix:

La sessió té lloc a la seu del Trade Center, al l'avinguda de les Corts Catalanes

La sessió té lloc a la seu del Trade Center, al l'avinguda de les Corts Catalanes

Sant Cugat Empresarial i Pimec Vallès Occidental organitzen aquest dijous una sessió informativa sobre el 'Patent Box', un incentiu fiscal que consisteix en l'aplicació d'una reducció de l'impost de societats sobre les rendes procedents d'alguns dels actius empresarials com són les patents. La cita tindrà lloc al Sant Cugat Trade Center a partir de dos quarts de deu del matí.

La sessió servirà també per informar de les recents modificacions del règim fiscal que fan el 'Patent Box' encara més atractiu però que precisa un major control per a la seva aplicació pràctica. El percentatge de reducció de la base imposable ha passat del 40% al 60% de la renda neta i s'han eliminat els límits temporals per a la seva aplicació.

La sessió anirà a càrrec del soci del departament fiscal de UHY Fay & Co, Jordi Vilardell, i del responsable de Desenvolupament de Negoci de la fundació privada Ascamm, Jordi Castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.