CIU promet a Valldoreix suprimir del PGM el Vial de Cornisa i el Vial de Connexió


  • Comparteix:

Francesc Cardoner i els candidats de CiU a vocals de l'EMD de Valldoreix

Francesc Cardoner i els candidats de CiU a vocals de l'EMD de Valldoreix

El presidenciable de Convergència i Unió a l'EMD de Valldoreix es compromet a eliminar del PGM el Vial de Cornisa i el de Connexió, dos greus perills que amenacen, ara per ara, la serra de Collserola. Francesc Cardoner, a més, promet que la federació nacionalista eliminarà les línies d'alta tensió aèries a més de soterrar les línies dels Ferrocarrils de la Generalitat al seu pas per Valldoreix.

Durant les ja tradicionals havaneres i rom cremat de la candidatura de CIU a Valldoreix, el presidenciable a l'EMD ha anunciat la voluntat del seu partit de construir, de manera consensuada amb veïns i comerciants, una nova Plaça de la Vila que aculli un centre cultural però també comercial. Francesc Cardoner aposta per crear un espai de relació que combini comerç, lleure i cultura:

Francesc Cardoner

Ara volem fer una pPlaça de la Vila amb un mercat i botigues, sales-taller, l'aula de música, un hotel d'entitats i un nou teatre


D'altres propostes de CIU a Valldoreix són millorar el trànsit rodat, gràcies a les noves competències en mobilitat atorgades a les EMD, reforçar i millorar els equipaments esportius i, sobretot, eliminar els Vials de Cornisa i de Connexió que actualment estan dibuixats al PGM del 76.

Cardoner està convençut que la bona entesa que ha regnat en aquest 4 anys entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD han estat cabdals per tirar endavant projectes comuns com ara la instal·lació de pantalles acústiques que redueixin el soroll de les autopistes. El presidenciable creu que tot i els entrebancs de l'oposició, s'ha demostrat que el tàndem Recoder-Cardoner és la millor aposta:

Francesc Cardoner

Els nostres adversaris estan utilitzant totes les arts que poden per no deixar-nos aplicar el nostre projecte


L'acte ha acabat amb la presentació dels 8 candidats a vocals per CIU que acompanyarien Cardoner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.