UNIS proposa completar la circumval·lació viària amb la construcció d'un vial que voregi Torre Negra


  • Comparteix:

La Unió d'Independents de Sant Cugat proposa acabar la ronda de circulació al voltant de la ciutat recuperant el projecte d'un vial que vorejaria Torre Negra, buscant el mínim impacte medi ambiental. La formació aposta per redefinir el model de mobilitat de la ciutat per resoldre el problema del trànsit.

Una de les principals propostes d'UNIS passa per acabar la ronda de circulació que envolta la ciutat, recuperant d'alguna manera el polèmic projecte de la Ronda Sud, que creuaria una petita zona de Torre Negra. L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana, considera però que cal fer alguna cosa per treure el trànsit de pas del centre de la ciutat.

Miquel Quintana

El problema és que si volem descongestionar la ciutat haurem de fer una ronda que faci malbé una petita part de Torre Negra


Els independents aposten també per fer nous aparcaments en punts estratègics, eliminar les barreres arquitectòniques o sol·licitar a l'empresa concessionària de l'autopista C-16 la construcció d'accessos d'entrada i sortida pels districtes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.