El candidat socialista està convençut que podrà pactar amb ERC i ICV-EA per formar govern


  • Comparteix:

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat, Jordi Menéndez

L'alcaldable del PSC creu que l'acord entre les tres formacions d'esquerra prevaldrà als oferiments de pactes entre CiU i ERC que s'han fet durant la campanya. Jordi Menéndez ha reiterat que si els tres partits d'esquerres junts sumen prou regidors, es formarà un nou govern municipal.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, l'alcaldable del PSC ha defensat que es manté en ferm l'acord entre els tres partits d'esquerra per formar un nou govern, com una alternativa a l'actual pacte entre CiU i PP. Segons Menéndez, els oferiments que s'han creuat entre CiU i Esquerra no han afeblit el pre-acord que ell lidera:

Jordi Menéndez

Si els partits d'esquerra sumem tretze o més regidors estic convençut que tindrem un govern d'esquerres


Respecte a les declaracions de l'alcaldable d'ERC, Eduard Pomar, quan es mostrava disposat a governar amb Convergència i Unió, el cap de llista del PSC ha assegurat que compren l'estratègia electoral dels republicans:

Jordi Menéndez

ERC té un vot fronterer amb CiU i per tant busca recuperar una part del vot de CiU


Menéndez també ha llançat un advertiment als electors de CiU, assegurant-los que la intenció de Recoder és revalidar el pacte amb el Partit Popular. Segons l'alcaldable del PSC, CiU va tenir l'oportunitat de desmarcar-se del PP i trencar el pacte de govern durant la crisi de l'Iraq, però no ho va voler fer perquè encara pot necessitar el suport dels populars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.