La uaSC es presenta com l'alternativa més permeable a les propostes ciutadanes


  • Comparteix:

Imatge de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

Imatge de l'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés

La plataforma veïnal Un altre Sant Cugat (uaSC) es presenta com l'alternativa política més permeable als ciutadans amb un programa electoral obert completament a les propostes santcugatenques. L'objectiu és aconseguir fomentar la participació santcugatenca en les activitats culturals, esportives, juvenils i comercials, eixos principals del programa electoral de la formació.

Referent als aspectes comercials, la uaSC es marca com a objectiu ampliar els eixos comercials a les zones de Can Mates i Volpalleres, a més de dinamitzar el mercat de Pere San com a eix comercial. En els aspectes culturals, el líder de la formació, Jaume Massanés, ha destacat la intenció de promocionar la contractació de les entitats culturals santcugatenques i incentivar la ciutat com a referent artístic. Massanés també ha destacat que un dels objectius de la formació és aconseguir descentralitzar els districtes.

Jaume Massanés

Apostem per una descentralització real dels districtes i la territorialització dels pressupostos. Si no, oferirem la possibilitat d'esdevenir EMD.


Per als joves, la uaSC proposa la creació 'real' de sales d'estudi i fomentar la cooperació amb experts per crear empreses amb la marca de la ciutat. Sobre l'eix ambiental, la formació es compromet a assumir el 100% de les propostes de l'associació El Mussol, per a la protecció del paisatge.

La formació es presenta per primer cop a les eleccions amb la intenció d'aconseguir un parell de regidors al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.