CiU vol reduir l'emissió de gasos contaminants en un 20% els propers quatre anys


  • Comparteix:

Puigdomènech, Puigneró i Grangé han presentat les propostes en matèria de Medi Ambient

Puigdomènech, Puigneró i Grangé han presentat les propostes en matèria de Medi Ambient

CiU es compromet a mantenir el compromís de reduir en un 20% l'emissió de gasos causants de l'efecte hivernacle durant els propers quatre anys. Disminuir el consum d'aigua i pacificar el trànsit de vehicles al centre de la ciutat són altres punts inclosos al programa electoral de la federació nacionalista. A més, CiU assegura que blindarà l'entorn natural de la ciutat amb l'ampliació de la Xarxa d'Espais d'Interès Natural (XEIN) a tot el perímetre de Sant Cugat.

Apostar per les energies renovables, conscienciar la ciutadania i desplaçar el trànsit de vehicles del centre de la ciutat són els eixos de treball per aconseguir la reducció del 20% en gasos contaminants.

El número 3 a les llistes nacionalistes, Joan Puigdomènech, ha explicat que la redacció d'un pla de mobilitat és vital per assolir aquest objectiu.

Joan Puigdomènech

El Pla de Mobilitat possibilitarà pacificar el centre i fer-ne un ús vianantitzat. Es podrà fer un millor ús de la bicicleta i del transport públic.


La incorporació del municipi a la XEIN d'espais periurbans, segons CiU, garantirà la preservació d'un cinturó verd al voltant de la ciutat. La federació nacionalista contempla també tirar endavant un pla integral de restauració de rieres i camins de la localitat.

Estendre l'actual xarxa de carril destinat a la circulació de bicicletes i connectar-la amb la de Cerdanyola és una altra de les mesures encaminades a fomentar l'ús d'aquest vehicle a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.