Jiménez Villarejo carrega contra 'la farsa' de l'independentisme


Temes relacionats

Maria Mas (PSC): 'Iceta és l'únic interlocutor capaç de prioritzar les solucions davant l'enfrontament' (13/des/17)

El PSC s'ofereix com l'opció del consens, el desbloqueig i el canvi de rumb davant l'immobilisme (11/des/17)

El PSC reivindica el pacte i el consens i s'erigeix com una llista 'amb totes les singularitats de l'esquerra' (11/des/17)

R. Espadaler (PSC): 'Volem aturar l'independentisme a les urnes però no humiliar Catalunya' ( 5/des/17)

El PSC demana una campanya electoral neta i tolerant (25/nov/17)


  • Comparteix:

Villarejo i Perea han estat acompanyats per militants del PSC

Villarejo i Perea han estat acompanyats per militants del PSC

L'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo ha carregat aquest dissabte a Sant Cugat contra l'independentisme, el qual considera 'una gran farsa' per ocultar el que està pasant a Catalunya. Villarejo, que tanca la llista del PSC per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre, creu que els dirigents independentistes han exercit un 'abús de poder', han malbaratat diners públics i han trencat la convivència al país. En aquest sentit, la diputada del PSC al Congrés Mercè Perea ha fet una crida a refer la convivència després dels anys de 'deriva independentista'.

Els dos convidats per l'agrupació local del PSC han coincidit a la necessitat de reprendre la convivència trencada per dos blocs. La diputada al Congrés Mercè Perea ha assegurat que Catalunya es troba en un moment d'emergència social.

Mercè Perea

Creiem que hi ha una emergència social per recuperar la convivència entre catalans i amb Espanya.


L'exfiscal Villarejo, que ja va formar part de les llistes d'ICV-EUiA al Parlament i de les de Podem al Parlament Europeu, ha criticat el govern cessat per l'executiu espanyol, el qual ha qualificat d''incultes' i d''incapacitat política'. Villarejo ha assegurat que l'únic que han fet és 'enriquir-se' en un 'abús de poder'.

Carlos Jiménez Villa

Parlem d'un panorama desolador des del punt de vista de l'abús de poder permanent i de malbaratament de fons públics per no dir malversació de caudals públics.


Villarejo s'ha mostrat partidari de reeditar un tripartit a Catalunya, com una alternativa 'possible' i d'estabilitat. L'acte s'ha celebrat a la seu del PSC de Sant Cugat, on també ha estat present la número 84, la santcugatenca Victòria Camps, de Federalistes d'Esquerres. Tots ells han defensat la candidatura i el programa electoral del PSC per trobar solucions per a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.