Els resultats del 23-J a Sant Cugat i totes les reaccions, a Cugat Mèdia aquest diumenge a la nit

A les 22.30 h començarà el programa especial de La Xarxa amb tot l'escrutini, i a les 23 h començarà la informació local


  • Comparteix:

Cugat Mèdia explicarà els resultats de les eleccions espanyoles en clau santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia - ACN

Cugat Mèdia explicarà els resultats de les eleccions espanyoles en clau santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia - ACN

Aquest diumenge a la nit Cugat Mèdia explicarà i analitzarà els resultats de les eleccions espanyoles al Congrés dels Diputats i al Senat. A les 22.30 h, a la 91.5 FM i també en streaming a www.cugat.cat, començarà l'emissió de La Xarxa d'un programa amb l'escrutini a nivell espanyol i català, i a les 23 h iniciarem a Cugat Mèdia l'especial per explicar què han votat els santcugatencs i santcugatenques i es podran escoltar les reaccions dels polítics locals davant els resultats. A més, comptarem a l'estudi amb l'anàlisi del periodista d''elCugatenc' Jordi Pascual. La desconnexió local acabarà a les 23.30 h, i el programa de la Xarxa continuarà fins a les 00.30 h. A més, a la web i a les xarxes socials durant tota la jornada informarem de les dades de participació i de qualsevol altra informació rellevant.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.