L'Ajuntament atorgarà a Jaume Tubau la medalla d'or de la ciutat


  • Comparteix:

Jaume Tubau rebrà a títol pòstum la medalla d'or de la ciutat, la màxima distinció que atorga Sant Cugat. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial i ha convocat un ple extraordinari que se celebrarà aquest dilluns a la 1 del migdia. També s'ha habilitat un espai al vestíbul de la casa consistorial amb un llibre de signatures on els santcugatencs podran expressar el seu condol. El funeral en memòria de Jaume Tubau se celebrarà dimarts a dos quarts de dotze a l'Església del Monestir.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha decretat dos dies de dol oficial al municipi en record del tinent d'alcalde de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, mort aquest diumenge víctima d'un càncer.

Des d'aquest mateix dilluns la bandera de la ciutat oneja a mig pal del balcó del consistori i s'ha habilitat un espai al vestíbul de l'Ajuntament amb un llibre de signatures on els santcugatencs poden expressar el seu condol. A més, l'alcalde ha convocat a la una del migdia d'aquest dilluns un ple extraordinari durant el qual el consistori concedirà a títol pòstum la medalla d'or de la ciutat al tinent d'alcalde. Aquesta és la màxima distinció que atorga la ciutat i només s'ha concedit als tres últims alcaldes democràtics de Sant Cugat.

El funeral en memòria de Jaume Tubau tindrà lloc dimarts a dos quarts de 12 a l'Església del Monestir de Sant Cugat.

Ràdio Sant Cugat se suma al condol i emetrà aquest dilluns a partir de les 12 un programa especial en homenatge i record al regidor. A més, l'emissora municipal emetrà en directe a la 1 del migdia el ple extraordinari convocat per l'alcalde, i ha obert també un llibre de signatures en homentage a Tubau, que es podrà escriure i consultar a través de la web www.radiosantcugat.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.