Imma Mayol demanarà el 'sí' al referèndum de l'Estatut en l'acte central d'ICV a Sant Cugat


  • Comparteix:

ICV farà una intensa campanya a Sant Cugat per promoure el 'sí' al referèndum de l'Estatut utilitzant 'arguments propis'. La formació vol prioritzar la informació directa a la ciutadania, i per això a partir del dia 2 de juny organitzarà una paradeta informativa davant de la seu del partit. L'acte central de la campanya arribarà el 12 de juny, amb la presència de la vicepresidenta de la formació, Imma Mayol, a la Casa de Cultura.

La formació ecosocialista defensarà el 'sí' a l'Estatut amb arguments propis i des de la seva identitat com a partit. Així ho ha explicat aquest divendres a la nostra ciutat la portaveu nacional de la formació, Dolors Camats.

ICV ha programat un seguit d'actes a més de 200 municipis del territori català per donar conèixer la nova norma bàsica catalana. Per dur a terme a aquesta tasca, la formació comptarà amb els seus caps de llista i descarta realitzar actes conjunts amb altres forces polítiques. Escoltem la portaveu nacional d'ICV, Dolors Camats.

Dolors Camats

Tenim arguments propis des de l'ecologisme i el catalanisme per defensar un 'sí' rotund i contundent. Estem molt disposats a contra-argumentar les crítiques que es fan a l'Estatut.


Les aportacions del nou Estatut pel que fa temàtiques diverses com els joves, la memòria històrica, el nou marc de relacions laborals, els drets de la dona o el medi ambient seran els punts forts de la campanya d'Iniciativa. Els ecosocialistes també volen rebatre algunes 'falsetats' que, segons diuen, s'estan difonent sobre el text, i alertar de les conseqüències negatives que patiria Catalunya si guanya l'opció del 'no'.

Per difondre aquests arguments a Sant Cugat, ICV ha programat un seguit d'actes que tenen la informació directa a la ciutadania com a eix central. Per això, a partir de la setmana vinent cada divendres a la tarda s'exposarà una paradeta informativa davant la seu de la formació al carrer Santiago Rusiñol. Escoltem la responsable d'Acció Política d'ICV a la nostra ciutat, Montse Espanyol.

Montse Espanyol

Hem de transmetre la necessitat i el compromís de votar. Per explicar l'Estatut donarem importància al contacte directe.


L'acte central de la campanya a la nostra serà el dia 12 de juny, amb la presència de la vicepresidenta de la formació, Imma Mayol, a la Casa de Cultura. A més, el parlamentari Joan Boada participarà, conjuntament amb el portaveu muncipal d'ICV, Xavier Boix, en una entrevista de Ràdio Sant Cugat i Televisió de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.