Antònia Font presenta avui 'Lamparetes', en un dels concerts més esperats de Festa Major


Temes relacionats

JOAN MIQUEL OLIVER: 'Jo sóc 'raro'' ( 1/jul/08)

Joan Miquel Oliver encisa Sant Cugat (28/jun/08)

Antònia Font posa dempeus el Teatre-Auditori (22/feb/08)

Antònia Font sedueix Sant Cugat en el primer concert de la Festa Major (28/jun/06)


  • Comparteix:

El grup, en una imatge promocional per al seu nou treball

El grup, en una imatge promocional per al seu nou treball

Antònia Font presenta aquesta nit el seu últim àlbum, 'Lamparetes', en un dels concerts estrella d'aquesta Festa Major. Els mallorquins actuaran a la plaça d'Octavià a partir de dos quarts de dotze de la nit.

'Lamparetes' representa el retorn al panorama musical d'Antònia Font, després de quatre anys de silenci. L'últim treball dels mallorquins es remunta al 2007, quan van llançar el disc 'Coser i Cantar', en què el grup repassava els seus èxits acompanyat d'una orquestra simfònica.

Les lletres de les cançons que formen 'Lamparetes' s'allunyen dels temes de ciència-ficció que havien caracteritzat els treballs anteriors. En aquest nou disc, el grup narra històries més properes, que parlen de realitats quotidianes i herois de pel·lícules. A més, en l'àmbit musical, el nou disc també és innovador, ja que algunes cançons, com 'El far de ses Salines' i 'Carreteres que no van enlloc', abandonen el segell pop per acostar-se a sonoritats més acústiques.

No és la primera vegada que els mallorquins ofereixen un concert a Sant Cugat. Els autors d'èxits com 'Wa yeah!' i 'Alegria' ja van actuar a la Festa Major de 2006, quan van omplir de gom a gom la plaça de l'Om, i el 2008, quan van posar dempeus el Teatre-Auditori en la presentació del 'Coser i Cantar'. Aquell mateix any, a més, el compositor i lletrista de la formació, Joan Miquel Oliver, va presentar el seus temes en solitari a la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.