El Júnior creu que la ciutat surt 'beneficiada' mentre la Coordinadora d'Entitats se sent 'menystinguda'


  • Comparteix:

El president del júnior assegura que és un bon conveni per la ciutat i les entitats.

El president del júnior assegura que és un bon conveni per la ciutat i les entitats.

El Junior F.C assegura que la ciutat es beneficiarà àmpliament amb aquest acord, pel qual l'entitat obrirà l'equipament a les escoles i diverses entitats locals. En canvi, la Coordinadora d'Entitats Esportives ha denunciat que l'Ajuntament no els ha tingut en compte per valorar el conveni sobre les noves instal.lacions del Júnior.

El president del Júnior ha valorat la gran contribució que farà el Club esportiu a la ciutat obrint aquest equipament a les escoles de primària i secundària de la ciutat, així com les entitats que estipuli l'Ajuntament. A diferència del què han pronosticat els grups de l'oposició, el responsable del club ha assegurat que al consistori li surt 'molt a compte' el conveni signat amb l'entitat. Escoltem Xavi Riba:

Xavi Riba

Això costarà molts diners i ho construirem nosaltres



En canvi, la Coordinadora d'Entitats Esportives s'ha queixat de la política de fets consumats que s'han trobat davant d'aquest acord quan, segons altres acords de ple, tenen dret a participar en decisions importants per la ciutat en matèria d'instal.lacions esportives. El president de la coordinadora, Ramon Martos, assegura que s'hauria d'haver informat i consensuat prèviament el tracte que rebria el Júnior com a entitat privada:

Ramon Martos

Vostès han trencat la confiança amb la coordinadora, i no a l'inrevés.


Al marge del conveni signat amb l'Ajuntament, actualment alguns grups escolars utilitzen les instal.lacions del Júnior per practicar diversos esports amb l'assessorament dels monitors del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.