El carrer Safareigs queda definitivament obert al trànsit en els dos sentits de la marxa


  • Comparteix:

la mesura facilita l'accés als barris de Valldoreix, Mira-sol i als Túnels de Vallvidrera sense haver de fer la volta a tot el centre de la ciutat

la mesura facilita l'accés als barris de Valldoreix, Mira-sol i als Túnels de Vallvidrera sense haver de fer la volta a tot el centre de la ciutat

Els vehicles que ho vulguin, ja poden circular pel carrer Safareigs en els dos sentits de la marxa. D'aquesta manera, els vehicles que circulin per l'avinguda Àngel Guimerà o pel carrer Domènech, poden girar cap a la dreta per aquesta via i dirigir-se a la zona de darrera de l'estació, a Valldoreix, Mira-sol o a l'entrada dels Túnels de Vallvidrera.

Un cop ultimades les obres necessàries, el carrer Safareigs ha quedat finalment obert al trànsit en els dos sentits de circulació aquest dimecres. L'objectiu d'aquesta mesura, que ja està convenientment senyalitzada, és facilitar l'accés al barri de Mira-sol o als Túnels de Vallvidrera sense haver de fer tota la volta pel centre de la ciutat.

Així ho ha explicat la cap tècnica de Mobilitat de l'Ajuntament, Carme Olivé, que ha remarcat que, a partir d'ara, s'evitarà molt trànsit de pas per una zona que no era la pròpia.



Per tal de garantir la seguretat i el correcte accés en aquesta via, ja s'ha instal·lat la nova senyalització vertical a la zona i s'ha pintat també una nova senyalització horitzontal. A més, des de dilluns funcionen també els diferents semàfors que regularan el pas dels vehicles a la cruïlla del carrer Villà i Safareig, a l'encreuament entre el mateix carrer Safareig, el carrer Domènec i l'avinguda Àngel Guimerà i entre Rambla Ribatallada i els carrers Sant Jordi i Verdi.

D'altra banda, continuen els treballs d'adequació a la plaça Lluís Millet per poder restablir, en breu, el pas dels autobusos per davant de l'estació dels FGC. A data d'avui, ja s'han col·locat les marquesines i s'estan ultimant les obres a la vorera del carrer Lluís Companys més propera a l'estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.