L'empresa Applus+ confirma l'excel·lència dels serveis d'atenció ciutadana de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El consistori compleix satisfactòriament la norma ISO 9001:2000

El consistori compleix satisfactòriament la norma ISO 9001:2000

L'Ajuntament ha superat amb èxit la segona revisió anual de la certificació ISO que l'empresa Applus+ va atorgar fa dos anys per reconèixer l'excel·lent qualitat dels serveis municipals d'atenció ciutadana. El consistori haurà de renovar l'any vinent la certificació, que defineix el model de gestió que cal aplicar per satisfer les necessitats dels usuaris.

La certificació ISO 9001:2000 és una referència internacional per als requisits de qualitat. En concret, la norma defineix el model de gestió que cal posar en marxa per satisfer les expectatives dels usuaris i assegurar que l'organització municipal hi dona una resposta adequada i de qualitat.

Entre els serveis municipals que s'inclouen dins la certificació feta per l'empresa Applus+, hi ha l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament i els districtes, el telèfon 010, el web municipal, l'Organisme Autònom Municipal de Gestió Tributària i el Servei d'Ocupació Municipal.

Després d'aquesta segona revisió anual, que servirà per esgotar els tres anys de validesa màxima de la certificació, l'Ajuntament haurà de demanar la renovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.