Recoder reitera el desig que Sant Cugat segueixi creixent sense perdre identitat


  • Comparteix:

L'alcalde referma el compromís de continuar el creixement del municipi sense diluir la identitat de Sant Cugat. En el tradicional missatge de Nadal, Lluís Recoder insta la ciutadania a fer un esforç per 'refermar els elements' que fan singular Sant Cugat.

L'alcalde ha destacat que el 2006 es recordarà per la incorporació a la ciutat del Turó de Can Mates i Vulpalleres, els dos darrers barris del municipi. Segons Recoder, Sant Cugat és conscient que ha de continuar creixent, però sense abandonar un ritme 'humà i sostenible'. Per a l'alcalde, el creixement de la ciutat no ha d'anar en detriment de la identitat santcugatenca.

Lluís Recoder

Ens espanta el creixement però hem de veure com estan les ciutats del voltant per recobrar l'optimisme.


En el missatge, l'alcalde també ha destacat l'esforç de la ciutat per mantenir la cohesió social. En aquest àmbit, Recoder ha subratllat l'esforç de Sant Cugat en la construcció d'habitatge públic.

Lluís Recoder

Fem un esforç per dotar Sant Cugat d'habitatge públic.


Recoder també ha remarcat que l'Estatut aprovat enguany és un pas més en les aspiracions de Catalunya. En aquest sentit, l'alcalde demana a la Generalitat que n'acceleri el seu desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.