El Pla Local d'Innovació, a debat al ple municipal d'avui


Temes relacionats

ERC i ICV-EUiA reclamen a Recoder que pengi la bandera de l'arc de Sant Martí el Dia de l'Orgull Gai (11/jun/09)

El PSC proposa celebrar un ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat abans d'acabar l'any (10/jun/09)

Massanés s'estrena al ple de dilluns amb una moció sobre el serveis de manteniment a la ciutat (10/jun/09)

El Pla Local d'Innovació completa el procés participatiu i entra en fase de redacció ( 6/feb/09)

L'Ajuntament es mostra satisfet amb les idees que han sortit del Fòrum d'Innovació ( 5/des/08)


  • Comparteix:

El ple també debatrà sis mocions de l'oposició

El ple també debatrà sis mocions de l'oposició

El ple municipal debatrà avui el Pla Local d'Innovació fins el 2012, un projecte de l'àrea de Societat de la Informació que ha comptat amb les aportacions d'uns 300 santcugatencs durant el procés participatiu. La sessió plenària d'avui també tractarà sis mocions dels grups de l'oposició, com una del PSC per convocar un ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat.

El PSC també presentarà, conjuntament amb ERC i ICV-EUiA, una proposta per fomentar l'ús responsable de la bicicleta com a mitjà de transport urbà. De la seva banda, ERC demanarà que l'Ajuntament ofereixi un servei de cangur per als usuaris del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i que el consistori apliqui mesures dissuassòries per evitar els problemes d'aparcament a l'entorn del campus d'Esade, als barris de l'Eixample Sud i Torreblanca. Els republicans, a més, presentaran conjuntament amb ICV-EUiA una petició perquè l'Ajuntament desenvolupi polítiques actives adreçades al col·lectiu lesbià, gai, transsexual i bisexual. Els ecosocialistes, a més, presentaran una moció per millorar els serveis de manteniment de la ciutat, una proposta que serà defensada per Jaume Massanés en la seva estrena com a regidor d'ICV-EUiA.

Des de l'equip de govern, l'àrea de Societat de la Informació portarà a aprovació del ple el Pla Local d'Innovació 2008-2012. El projecte ha recollit unes 300 propostes de santcugatencs durant el procés de participació ciutadana, a través d'un bloc a Internet i d'una sèrie de tallers. Així ho explicava el regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Amb un bloc i uns tallers, rebrem idees que després haurem de prioritzar. Volem propostes realistes en el camp del medi ambient i el coneixement.


El ple també abordarà la participació en la convocatòria del departament d'Educació de la Generalitat perquè l'Ajuntament rebi ajuts per a l'escolarització de nens de 0 a 3 anys en situacions econòmiques desafavorides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.