El Servei d'Ocupació Municipal es trasllada a la Casa Aymat


  • Comparteix:

Vista parcial de la façana principal de la Casa Aymat, on s'han ubicat les oficines del SOM

Vista parcial de la façana principal de la Casa Aymat, on s'han ubicat les oficines del SOM

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) estrena noves dependències a la Casa Aymat. L'Ajuntament, a través del SOM, fa de pont de contacte entre treballadors en atur i empreses que busquen personal, a més d'oferir formació en aquells sectors on manquen professionals especialitzats.

La nova ubicació, al carrer Villà, ha permés ampliar l'espai d'aquest servei que fins ara estava ubicat a la Rambla de Can Mora. El SOM permet trobar feina a les persones en situació d'atur després d'una anàlisi del perfil del candidat i una avaluació de les demandes de professionals que hi ha a la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica en funcions, Pasqual D'Ossó ha explicat que aquest trasllat permet dotar d'espais propis serveis com per exemple l'anomenat Club del Treballador, un lloc on persones en atur poder intercanviar experiències:

Pasqual D'Ossó

Hem anat avançant a poc a poc i molt limitats per l'espai


A banda de la recerca de feina, el SOM compta amb Servei d’Autoempresa adreçat a emprenedors i també treballa amb aquells col·lectius que tenen més dificultat de trobar feina com ara joves amb un baix nivell formatiu. En aquest sentit, especialment reeixida ha estat la iniciativa del taller de rehabilitació de la Masia de Torreblanca.

Segons d'Ossó, l'Ajuntament ha volgut quadrar el cercle i completar la promoció empresarial amb la recerca i la formació ocupacional:

Pasqual d'Ossó

L'objectiu del SOM és donar a conèxier les vacants que queden a les empreses


En la seva vessant formativa, el SOM oferirà en els propers dies un curs subvencionat per la Direcció General d’Ocupació del Departament de Treball de socorrisme aquàtic per aturats menors de 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.