Iniciativa denuncia que l'Ajuntament fa electoralisme


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EA denuncia que l'Ajuntament ha iniciat un seguit d'inauguracions i col·locació de primeres pedres amb finalitats electoralistes. Els ecosocialistes han dit que, si no s'aturen aquests actes, es veuran abocats a posar un recurs davant de la junta electoral central. L'Ajuntament, de la seva banda, ha respost que l'activitat municipal no es pot aturar pel fet que arribin unes eleccions.

Concretament, ICV-EA denuncia dos actes que han tingut lloc aquest cap de setmana: l'exposició sobre el futur Mira-sol Centre i la col·locació de la primera pedra del Vulpalleres Centre. Els ecosocialistes alerten que si l'Ajuntament continua programant aquest tipus d'actes posaran una denúncia formal.

Sentim el secretari d'organització d'ICV-EA, Joan Calderón.

Joan Calderón

Entenem que aquesta bateria d'inauguracions tenen una finalitat electoralista. Demanem que s'aturi perquè sinó ens veurem abocats a prendre mesures davant la junta electoral central.


L'Ajuntament respon que aquests actes s'integren dins el conjunt de coses que s'han fet al llarg de tota la legislatura, i que no tenen res a veure amb la proximitat de les eleccions.

Sentim la regidora de Serveis Generals, Marta Subirà.

Marta Subirà

L'activitat municipal no es pot aturar pel fet que arribin unes eleccions. L'Ajuntament segueix treballant, i no podem deixar d'explicar les coses que es fan pel fet que vinguin unes eleccions.


Subirà ha recordat que als actes hi han assistit representants de la resta de formacions polítiques del Consistori, i que aquests projectes van ser aprovats per majoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.