CiU es proposa incrementar la seguretat a Valldoreix


  • Comparteix:

Més de 200 persones han donat suport aquest diumenge al candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per CiU. L'independent Josep Puig ha explicat les seves principals propostes, centrades en la millora de la seguretat ciutadana, la mobilitat, el reciclatge i la voluntat de solucionar el problema de les torres d'alta tensió.

Un aperitiu a la plaça de Maria Sabater ha servit per presentar l'aposta de CiU per Valldoreix. Josep Puig, sorgit de la plataforma ciutadana 'Actuem per Valldoreix', vinculada posteriorment a la federació, s'ha mostrat preocupat principalment per la inseguretat.

Segons Puig, aquest és el problema que preocupa més als valldoreixencs.

Josep Puig

La nostra plataforma va començar amb una preocupació per la seguretat. Volem fer un pla de seguretat que garanteixi una seguretat al 100%.


D'altra banda, Josep Puig ha criticat el govern de l'EMD per organitzar aquest mateix diumenge visites guiades a l'edifici que centralitzarà els serveis del territori. Segons Puig, es tracta d'un acte electoralista.

Josep Puig

Jo penso que no es pot visitar. Són unes obres que no estan ni a la meitat, sense finestres, està tot de potes enlaire. Està clar que és un acte electoral.


A part de Josep Puig, que aspira a la presidència, la llista de CiU a l'EMD de Valldoreix està formada per Joan Manel Monell, Laura Vilalta, Marc Monells, Francesc Cardoner, Susana Herrada, Eduardo Delgado, Susanna Pellicer i Salvador Camardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.