ICV-EA vol garantir la total transparència en polítiques de seguretat ciutadana


  • Comparteix:

ICV-EA aposta per crear un consell de seguretat local que garanteixi la transparència i la participació de les entitats. La formació es compromet a millorar els locals de les policies local i estatal i a crear una policia de barri. Així ho han anunciat l'alcaldable ecosocialista, Xavier Boix, i el secretari general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat, Joan Boada.

Boada ha afirmat que Sant Cugat és una ciutat segura però ha apuntat la conveniència de crear un consell de seguretat local integrat per l'administració i les entitats. L'objectiu, ha dit, és que els ciutadans coneguin què s'està fent a partir de dades objectives i no d'una 'utilització partidista i barroera' del tema.

Joan Boada

Tant de bo també a Sant Cugat hi pogués haver un consell de segruetat perquè la gent pugui saber veritablement que es fa a Sant Cugat sobre polítiques de seguretat amb dades objectives


L'alcaldable de la formació, Xavier Boix, també ha apostat per crear una 'veritable' policia de barri i per millorar les condicions de treball de la policia local i estatal i de protecció civil.

Xavier Boix

CiU s'ha omplert la boca sempre que no hi ha prou mossos d'esquadra. Jo convido a la gent a reflexionar sobre les condicions de treball de la policia local


Els ecosocialistes també s'han mostrat contraris a la seguretat privada i la col·locació indiscriminada de càmeres de video-vigilància. Així ho han explicat aquest dissabte a la primera tertúlia a peu de carrer oberta a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.