CiU es marca com a objectiu urbanitzar els carrers de la Floresta


  • Comparteix:

CiU es proposa acabar el projecte d'urbanització de la Floresta si continuen el govern local. L'alcaldable de la formació, Lluís Recoder, considera que aquest tema és una fita important per aquesta zona de la ciutat que molesta a tots els veïns.

Davant el centre Social i Sanitari de la Floresta l'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, s'ha compromés a urbanitzar tots els carrers del districte. Recoder ha explicat que en els últims quatre anys s'ha fet feina però que encara queden coses per fer.

Lluís Recoder

Encara tenim carrers sense esfaltar, ja hem donat una empenta però encara ens queden alguns sectors. El projecte d'urbanització és bàsic.


Recoder ha admès que el projecte d'urbanització ha anat més lent del previst per diferents problemes. Així ho ha explicat a la desena de veïns del districte que s'han acostat a ell per mostrar-li les seves preocupacions principals.

Lluís Recoder

Tenen la sensació de que el projecte d'urbanització no va prou ràpid, però durant temps per problemes s'han relantit el procés.


L'acte de la Federació Nacionalista ha aplegat una quarantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.