CiU ofereix consens als partits per acordar la gestió del creixement


  • Comparteix:

CiU assegura que buscarà la complicitat de la resta de formacions per afrontar durant els propers quatre anys el repte del creixement urbanístic. Després d'assolir la majoria absoluta, la federació nacionalista promet que el nou govern municipal mantindrà el tarannà de consens. La resta de forces polítiques reclama diàleg per acordar els grans temes de ciutat.

El número 2 de CiU, Joan Recasens, afirma que la planificació de nous equipaments i centralitats per equilibrar el creixement urbanístic serà el principal repte del mandat 2007-2010. Recasens assegura que la federació nacionalista, tot i tenir majoria absoluta, farà una política de mà estesa per acordar els temes estratègics de ciutat.

Joan Recasens

El tarannà seguirà sent de consens. Hem de continuar buscant les complicitats dels grups de l'oposició.


El PSC reclama diàleg al nou govern municipal per afrontar conjuntament els principals reptes de futur. La número 3 de la candidatura, Aintzane Conesa, considera que CiU haurà de comptar amb els grups de l'oposició per tirar endavant algunes qüestions que depenen del govern de la Generalitat.

Aintzane Conesa

Els reptes són la Torre Negra i les zones 21, la mobilitat i les infraestructures. Caldran decisions consensuades, perquè també hi està implicada la Generalitat.


ICV-EUiA, de la seva banda, es compromet a col·laborar en qüestions estratègiques i reclama que CiU tingui en compte les seves propostes. Joan Calderón és el número 3 dels ecosocialistes.

Joan Calderón

Continuarem oberts al diàleg sempre que calgui. Ho hem fet fins ara.


El PP també ofereix complicitat al futur govern per gestionar el creixement urbanístic de la ciutat. Ho diu la cap de llista popular, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

El pacte del nou creixement s'ha de tirar endavant amb consens. Al PP hi trobaran tota la col·laboració possible.


El número 2 d'ERC, Toni Ramon, assumeix que la seva formació actuarà des de l'oposició els propers quatre anys. Ramon vol que el nou govern doni continuïtat a les polítiques engegades pels republicans en aquest mandat.

Toni Ramon

Des de l'oposició vetllarem perquè les nostres propostes puguin tirar endavant i que el nou govern mantingui la feina feta.


Els representants de les cinc formacions amb representació al consistori han analitzat els resultats de les eleccions municipals del 27 de maig aquest dilluns en un programa especial de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.