Turu defensa el model d'EMD que la seva Candidatura ha impulsat durant aquest mandat


  • Comparteix:

Montserrat Turu es presenta a la reelecció a la presidència de l'EMD de Valldoreix amb l'objectiu de completar la transformació que, assegura, s'ha iniciat durant l'últim mandat. Les tres formacions que donen suport a la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix han apadrinat la seva candidata, en un acte seguit per un centenar de persones.

L'actual presidenta de l'EMD ha assegurat que, en els últims quatre anys, s'ha començat a capgirar la tendència dels anteriors governs de CiU a Valldoreix. Assegura que van trobar una Entitat que estava perdent competències, recursos econòmics i serveis als ciutadans. En contraposició, Turu defensa un govern que sigui més proper a les necessitats de Valldoreix i els seus veïns.

Montse Turu

Ara vislumbrem la utilitat d'un govern que vetlli pels propis interessos i que ha aconseguit més serveis pels veïns


En representació dels tres partits que integren la Candidatura hi han assistit tres diputats: Josep Maria Balcells, del PSC, Patrícia Gomà, d'ERC, i Jaume Bosch, vice-president d'ICV. Tots tres han subratllat la transformació que ha impulsat el govern de Turu durant aquest mandat.

Balcells, Gomà i Bosch

La participació ha caracteritzat aquest govern. S'ha fet una transformació propera. Una majoria similar al de la Generalitat és un fet positiu


Turu ha assegurat que tot plegat no hauria estat possible sense la col·laboració de moltes persones. Entre els agraïments, ha esmentat els tres partits i els veïns però ha obviat l'ex-vocal de l'equip de govern Narcís Clavell, que va abandonar recentment l'equip de govern per discrepàncies amb la presidenta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.