Els estatuts del futur Consorci La Unió Santcugatenca arriben al ple


  • Comparteix:

Moment del ple del mes passat

Moment del ple del mes passat

L'equip de govern porta al ple d'aquest dilluns l'aprovació inicial dels estatuts que han de permetre la gestió del futur Consorci La Unió Santcugatenca, format pel consistori i l'entitat. La sessió, que començarà a les set de la tarda, tractarà les mocions presentades pel PSC, ICV-EUiA i la CUP i la renúncia del regidor no adscrit Bruno de Salvador.

El Consorci local Ajuntament-La Unió Santcugatenca ha de servir per a la gestió i explotació del teatre i sales adjacents amb integració en el sistema públic d'equipaments escènics i musicals del municipi. En aquesta sessió el text es presentarà a aprovació inicial.

A banda, es tractaran altres temes proposats pels grups de l'oposició. El PSC presenta un text on es reclama la salvaguarda dels locals comercials emblemàtics de la ciutat. ICV-EUiA reclamarà una fiscalitat justa per a les entitats del tercer sector i la CUP demanarà que el ple se solidaritzi amb els condemnats per l'acció que va encerclar el Parlament l'estiu del 2011.

Altres qüestions del ple tenen a veure amb la dació de compte de la renúncia de Bruno de Salvador a l'acta de regidor no adscrit que ocupava des de la seva sortida del PP. De Salvador es presenta com a alcaldable de VOX-Família i Vida a Barcelona.

En l'àmbit de Mobilitat i Urbanisme, es tractarà, entre d'altres, el procés participatiu del Pla de Millora Urbana (PMU) del sector de Can Cabassa. Es tracta d'una proposta de complementació del projecte.

Pel que fa a Serveis a la Ciutadania, es donarà compte de l'execució del 0'7% del pressupost destinat a cooperació i solidaritat internacional de l'any passat. També es proposarà l'autorització d'ús temporal d'un local municipal per part de l'Institut de la Infància.

En l'àrea d'Empresa, Economia, Ocupació i Comerç es discutiran diverses qüestions, entre elles, la pròrroga del contracte-programa entre l'Ajuntament i l'EPEL Cugat.cat, aprovada al ple del 20 d'octubre del 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.