ERC-MES vol que l'Ajuntament cobreixi la piscina del Parc Central


  • Comparteix:

Piscina del Parc Central / Foto: Teampartners.net

Piscina del Parc Central / Foto: Teampartners.net

ERC-MES vol que es cobreixi la piscina del Parc Central. El grup municipal demanarà al proper ple que l'Ajuntament elabori un projecte executiu per determinar els costos i la viabilitat de les obres. L'objectiu és que els santcugatencs puguin accedir a l'equipament municipal durant tot l'any, a partir del curs 2016-2017.

Tot i que no ha concretat el pressupost necessari per cobrir la piscina, el regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha explicat que el cost de l'obra seria 'relativament baix' tenint en compte que la piscina ja disposa de la caldera i els vestuaris adaptats de quan la piscina es va cobrir temporalment, mentre es feien les obres de remodelació de la piscina de la Rambla del Celler.

Èric Gómez

Cal determinar l'estat actual de les calderes que ara fa anys que no funcionen. No podem determinar el cost de les obres fins que s'elabori el projecte executiu. Podem dir que és baix en la mesura que la piscina ja ha estat pensada per ser coberta i no es requereixen grans obres.


ERC va presentar una moció el 2008 que instava l'Ajuntament a cobrir la instal·lació, una proposta que es va rebutjar. En aquesta ocasió, el grup municipal espera tenir el suport dels altres partits per tirar endavant el text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.