La Generalitat retreu a Delphi que 'posi pals a les rodes' en el pla de reindustrialització


  • Comparteix:

Resentants sindicals de Delphi, a l'esquerra, i responsables de Treball de la Generalitat en una trobada anterior / Foto: ACN

Resentants sindicals de Delphi, a l'esquerra, i responsables de Treball de la Generalitat en una trobada anterior / Foto: ACN

El secretari general de Treball, Afers Socials i Família, Josep Ginesta, ha criticat l'actitud de Delphi per avançar-se 'més del que caldria' a l'hora de presentar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Ginesta considera que l'empresa s'ha precipitat i que no ajuda en les negociacions que es mantenen amb altres companyies interessades a ocupar la planta.

El secretari general de Treball també ha retret a Delphi que faci servir els mitjans de comunicació per informar de 'les decisions estratègiques' que pren en comptes de fer-ho directament al govern, en referència a l'anunci d'avançament del tancament de la planta de Sant Cugat. Ginesta ha dit que 'són decisions que s'han de tractar amb molta sensibilitat perquè molta gent es pot quedar sense feina'.

Josep Ginesta

L'actitud de l'empresa no ens ajuda en cap dels sentits perquè accentua el conflicte i ens posa pals a les rodes a tot allò que puguem fer per a la reindustrialització, que era l'objectiu prioritari que fins i tot ells ens havien traslladat.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha expressat l'esperança 'perquè es pugui trobar una sortida a aquesta situació i una alternativa per continuar l'activitat econòmica'.

Mercè Conesa

Insistim tant al govern com a la direcció de Delphi per tancar aquesta proposta de reindustrialització.


Conesa ha fet aquestes declaracions en la visita que aquest dimecres ha fet la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, a l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.