La uaSC dóna a conèixer el paratge dels Alous i la seva defensa


Temes relacionats

Una plataforma vetllarà per la preservació de l'estany dels Alous ( 7/feb/13)

Rubí es compromet amb la protecció de l'estany i el torrent dels Alous ( 7/gen/13)

Nou impuls a la preservació i dinamització de l'estany i el torrent dels Alous (17/des/12)

La uaSC i l'ACR s'alien per protegir l'Estany dels Alous (17/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge del paratge / Font: AV Ca n' Enric la Miranda

Imatge del paratge / Font: AV Ca n' Enric la Miranda

La uaSC organitza aquest dijous a la Casa de Cultura una xerrada per donar a conèixer a la ciutadania la bassa i el torrent dels Alous. L'objectiu de la conferència és explicar la importància d'aquest paratge i les iniciatives impulsades per a la seva protecció.

Sota el títol 'La bassa dels Alous i els torrents dels Alous i Ca n'Oriol' i amb la col·laboració del CEPNA, la xerrada vol descobrir la riquesa d'aquest espai, ubicat entre Sant Cugat i Rubí.

El ple municipal es va comprometre al desembre del 2012 a protegir aquesta zona a través d'una moció institucional. La ciutat veïna va fer el mateix un mes després. Els compromisos adquirits comprenen incloure la zona en catàlegs d'activitats ambientals ciutadanes i educatives i estudiar la millora i l'enllaç de la xarxa de camins amb el tram de la Via Verda.

A més, diverses entitats, associacions de veïns, partits polítics i representants de les àrees de medi ambient dels ajuntaments de Sant Cugat i Rubí han constituït la Plataforma Alous amb l'objectiu d'assegurar la preservació de l'hàbitat de l'estany dels Alous i els torrents adjacents.

La xerrada, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit de la tarda, comptarà amb el membre de Rubí Arrel, Rafel Bosch, i el portaveu de la uaSC, Jaume Massanés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.