Ricoh compensarà el 100% de les emissions de CO2 de l'oficina local


  • Comparteix:

Seu local de l'empresa / Foto: Ricoh

Seu local de l'empresa / Foto: Ricoh

L'empresa Ricoh, amb seu a Sant Cugat, ha posat en marxa aquest mes diferents iniciatives ambientals i solidàries amb motiu del 'Mes Sostenible'. La neutralització del 100% de les emissions de CO2 generades per l'ús de dispositius d'impressió en l'activitat empresarial de l'oficina local i la de Madrid és una de les accions més destacades. Aquesta iniciativa es farà fins el juny del 2015 amb la intenció de neutralitzar un total de 56 tones de CO2, el que representa una reducció del 2,75% en comparació amb les dades del 2012.

El 'Mes Sostenible' és un programa d'accions que anualment impulsa la companyia amb l'objectiu de conscienciar als seus col·laboradors sobre temes mediambientals i fomentar la cooperació entre tots els membres de la comunitat a través d'accions de caràcter ecològic. En aquest sentit, Ricoh aprofitarà aquest mes per emfatitzar consells bàsics com fomentar l'ús del transport públic o la bicicleta per desplaçar-se, o bé apagar l'ordinador de l'oficina quan el treballador marxa per una estona llarga, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.