La Botiga al Carrer viu la Festa Major a les artèries de la ciutat


Temes relacionats

La Botiga al Carrer torna enguany per Festa Major (17/jun/14)

'Creiem en Sant Cugat', una empenta de Banc Sabadell al comerç local ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

Els santcugatencs han sortit al carrer per comprar tota mena de productes a l'aire lliure

Els santcugatencs han sortit al carrer per comprar tota mena de productes a l'aire lliure

La Botiga al Carrer ha omplert de gom a gom les principals vies de Sant Cugat aquest dissabte. Aquesta iniciativa permet mostrar als comerciants els seus productes amb diversos descomptes a l'aire lliure. Ha estat el retorn de la iniciativa després que l'any passat se celebrés fora de la festa grossa.



Els comerços de les principals artèries de la ciutat han tret al carrer els seus productes per col·laborar un any més en la Botiga al Carrer. Roba, complements, joguines i altres objectes han ocupat els carrers de Santiago Rusiñol, Major i Santa Maria. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha valorat l'edició d'enguany i ha explicat que la Botiga al Carrer sempre ha gaudit de molta assistència.

Maite Pérez

És una festa que sempre ha funcionat molt bé, és una de les que millor funciona. Hi ha molta gent pel clima, per l'època. Aquest any hi ha més comerços que han volgut sortir al carrer.


Els passejants també han vist amb bons ulls aquesta proposta, ja que els permet comprar diversos productes a preus més assequibles.

Passejants

Les botigues mostren allò que no han pogut vendre i és una oportunitat perquè la gent la pugui veure / La Botiga al Carrer està molt arrelada a Sant Cugat. Dóna molt ambient a la ciutat.


Una de les novetats d'enguany ha estat la parada de l'ONG Muskana, ubicada a la plaça dels Quatre Cantons, que venia mocadors reciclats per destinar els beneficis a projectes educatius i d'arts plàstiques a l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.