La Nit Més Jove torna amb propostes més atractives i dinàmiques per les nits de divendres


  • Comparteix:

El 26 de març arrenca la tercera edició de la Nit més Jove que enguany arriba amb la voluntat de consolidar l'oferta alternativa d'oci nocturn per a joves. El consistori i l'Ateneu han dissenyat un programa més dinàmic pels últims divendres de mes, que anirà més enllà dels habituals concerts per oferir nits temàtiques i propostes de nou format.

A partir d'aquest mes, i fins el mes de juny, s'obren les possibilitats locals d'oci nocturn per a joves amb la celebració de 'La Nit més Jove'. La iniciativa, que es realitzarà a equipaments públics i privats de la ciutat, oferirà un ampli ventall de propostes socio-culturals a un públic de 16 a 25 anys.

La novetat d'aquesta edició és que els macro-concerts passen a un segon terme a favor d'activitats de petit format com tallers, nit temàtiques i mini-competicions esportives. Enguany, els concerts només es concentraran a la sessió inaugural, per donar pas a un programa d'actes més dinàmic. Ho explica Joan Carles Busquets, de l'Ateneu Santcugatenc:

Joan C. Busquets

No podem limitar-nos a fer macro-concerts, hem de ser més creatius


La nit del 26 de març, doncs, la música estarà assegurada al Teatre de la Unió amb les actuacions dels grups locals Cove, Icebend i Los Guayabas. Una oferta de luxe que dóna el tret de sortida a unes cites nocturnes que estan obertes a la participació de totes les entitats locals, tal i com comenta el tinent alcalde de Joventut, Toni Ramon:

Toni Ramon

Hem volgut treballar amb l'Ateneu per la seva capacitat d'aplegar gent i col.lectius


Els organitzadors han emplaçat als joves i a les entitats a implicar-se en la confecció del programa de la Nit Més Jove a través del correu electrònic joventut@santcugat.org

Cada convocatòria de la Nit Més Jove compta amb un pressupost de 3.300 euros. A la darrera sessió, que va coincidir amb el Nadal a l'Envelat, van assistir 300 joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.