Els santcugatencs trien les platges de la Costa Brava per remullar-se a l'estiu


Temes relacionats

Evitar el sol directe i hidratar-se, els antídots més efectius contra la calor ( 6/ago/14)


  • Comparteix:

La gent de la ciutat enquestada opta per fer escapades a la Costa Brava / Foto: ACN

La gent de la ciutat enquestada opta per fer escapades a la Costa Brava / Foto: ACN

Les cales de la Costa Brava són les millors per fer curtes escapades, segons els santcugatencs que es troben aquests dies a la ciutat enquestats per Cugat.cat. El Maresme i les platges de Barcelona són el destí habitual en els dies laborables, i durant al cap de setmana els habitants opten per fer sortides a la costa gironina.

Un bany a la platja és una de les millors maneres de refrescar-se, segons els santcugatencs que es queden a l'agost al municipi i han de conviure amb les altes temperatures d'estiu. Segons ha pogut saber Cugat.cat, els indrets més ben valorats són les cales i platges de la Costa Brava pel paisatge idíl·lic que ofereixen als seus visitants.

Per a estones més curtes de cada dia, o per a les persones que no disposen de vehicle propi, la costa del Maresme i algunes platges de Barcelona es perfilen com les més freqüentades. La seva proximitat i la seva bona comunicació amb les línies de transport públic permeten un petit moment d'esbarjo a les hores de més temperatura, sense la necessitat de recórrer grans distàncies.

Santcugatencs

Ens agraden molt les platges de la Costa Brava, no tenim una preferència. / Hi ha dies en què vaig a la Barceloneta perquè està més a prop, bàsicament pel transport. / Prefereixo la Costa Brava i si em quedo aquí vaig al Maresme.


Així doncs, per a les escapades de cap de setmana la majoria d'enquestats trien marxar uns dies a les cales del nord, en detriment de les llargues platges de sorra fina de les zones més properes a la capital. Molta gent també busca la tranquil·litat dels pobles de la costa gironina com l'Escala, Calella o Pals, juntament amb Palamós o Cadaqués.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.