El Servei Metereològic de Catalunya preveu fortes pluges al Vallès


Temes relacionats

Protecció Civil posa en marxa l'alerta del pla Inuncat ( 7/ago/14)

La pluja causa lleus incidents a Valldoreix i Mira-sol ( 2/ago/14)

La pluja deixa 45 litres d'aigua per metre quadrat a Sant Cugat (29/jul/14)


  • Comparteix:

La pluja pot arribar amb força a Sant Cugat

La pluja pot arribar amb força a Sant Cugat

Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla Inuncat per la previsió de pluges intenses durant aquest divendres i dissabte a la zona del litoral central, inclosa la comarca del Vallès Occidental. El cos de seguretat demana prudència a l'hora de practicar activitats de lleure a l'aire lliure en les zones afectades per les possibles tempestes. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les pluges podran superar els 20 litres per metre quadrat en mitja hora.

Protecció Civil recomana molta precaució a la ciutadania a prop de lleres, rius i guals en cas de trobar-se en una zona on descarrega amb força. Si les tempestes afecten aquests llocs, cal evitar travessar rieres i torrents perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada.

També cal conduir de manera molt prudent, moderant la velocitat i augmentat la distància de seguretat entre vehicles. En cas de trobar-se a l'aigua del mar o d'una piscina quan comença una tempesta, és recomanable sortir ràpidament i eixugar-se. Finalment, un altre consell útil és el de tenir la bateria ben carregada en cas de necessitar demanar ajuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.