El barri del Monestir celebra la Festa Major amb el pregó d'Alberto Puerta


Temes relacionats

La Festa Major del barri del Monestir reuneix els veïns a la botifarrada popular ( 5/oct/13)

Veïns i pregoners, tots preparats per la FM del barri del Monestir ( 4/oct/13)


  • Comparteix:

Alberto Puerta / Foto: Iglesia-santcugat.com

Alberto Puerta / Foto: Iglesia-santcugat.com

La Festa Major del barri del Monestir donarà el tret de sortida aquest divendres, a un quart de vuit del vespre, amb el pregó del membre de la Missió Evangelista Sant Cugat Alberto Puerta. Una taula rodona, una paellada popular i un torneig d'escacs són algunes de les propostes que inclou la celebració d'enguany, que s'allargarà fins diumenge.

La festa grossa dels habitants del darrere del Monestir ja escalfarà motors aquest dijous amb una taula rodona anomenada 'Fem barri'. La psicòloga Teresa Pérez, el president de l'associació de veïns del barri, Andrés Ares, la coordinadora social de Gigal, Rebeca Galán, el membre del consell de barri Centre-Est Josep Berenguer, el professor David Valdívia, l'assessor de joventut José Miguel Hierro i el metge Alejandro Patrón seran els encarregats d'intercanviar opinions sobre l'estat de la zona i com es pot dinamitzar la seva activitat. L'acte tindrà lloc al Xalet Negre.

Divendres serà el dia en què es donarà el tret de sortida oficial a la celebració amb la lectura del pregó, que enguany anirà a càrrec del membre de la Missió Evangelista Sant Cugat Alberto Puerta. El president de l'associació de veïns del barri, Andrés Ares, ha explicat que aquest any han volgut destacar la tasca social d'una entitat que té la seu a l'entorn del Monestir.

Andrés Ares

Hem pensat que havia de ser una entitat del barri i que treballés en l'àmbit social.


Abans del pregó, però, hi haurà un espectacle de música en viu amb el grup de ninos del Casal Gigal. El grup de gospel Esencia de la vida i les bandes locals Perbersions, Cuarteto Cugat i Els Escarabats s'encarregaran d'amenitzar la festa amb més música. Totes aquestes propostes tindran lloc a un dels epicentres del barri, la plaça d'en Coll.

Dissabte arribarà el torn de la botifarrada popular, a les pistes de petanca de Sant Francesc, i dels torneigs de bitlles i d'escacs, que tindran lloc a la plaça d'en Coll. La festa també proposarà un sopar popular i una exhibició d'arts marcials a la plaça del Rei. Després, a un quart i cinc d'onze, l'Orquestra Loren portarà música en viu per ballar.

Diumenge es posarà el punt final a la celebració amb una paellada popular als jardins de Sant Francesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.