La metgessa acomiada per negar-se a parlar en castellà tornarà a la feina


  • Comparteix:

La metgessa santcugatenca Anna Vegué acomiadada d'un poliesportiu del Prat de Llobregat per negar-se a parlar en castellà tornarà dimarts al seu lloc de feina al Centre Esportiu Municipal Sagnier. Vegué es reserva la possibilitat de reclamar una indemnització per danys i perjudicis a l'empresa gestora del centre esportiu. La metgessa i l'empresa han arribat a aquest acord en l'acte de mediació de la delegació de treball.

L'empresa respectarà les condicions laborals que la treballadora tenia en el moment de l'acomiadament, així com el pagament del sou dels dies que ha estat apartada del seu lloc de treball.

La treballadora contempla ara denunciar l'empresa per danys i perjudicis. Comissions Obreres, que ha assessorat Vegué en l'afer, s'ha felicitat per la decisió de l'empresa. El sindicat ha destacat el paper que ha jugat en el procés l'ajuntament del Prat, responsable del poliesportiu, que la setmana passada va instar l'empresa a readmetre la treballadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.