El Col·legi Japonès i el Pureza de María participen en la iniciativa '1 Origami 1 euro'


  • Comparteix:

El col·legi Japonès va entregar els seus origamis la setmana passada / Foto: '1 Origami 1 euro'

El col·legi Japonès va entregar els seus origamis la setmana passada / Foto: '1 Origami 1 euro'

L'escola Pureza de María i el Col·legi Japonès de Sant Cugat s'han sumat a l'activitat solidària '1 Origami 1 euro', que destinarà els diners aconseguits a La Marató de TV3. Es tracta d'una campanya de la Fundació Mútua General de Catalunya que en la seva 2a edició ha recollit 150.000 origamis.

'1 Origami 1 euro' és una proposta basada en la història de Sadako Sadaki, una nena que va desitjar curar-se de la malaltia que li va produir la radiació de la bomba atòmica d'Hiroshima i va fer 1.000 grues de paper.

La iniciativa recull un euro per cada figureta de paper i entrega els diners a La Marató de TV3, que en la seva 23a edició se centra en les malalties del cor. En aquest segon, han participat més de 50.000 nens i nenes de 150 escoles. En total, s'han recollit al voltant de 150.000 origamis, el triple que l'edició de l'any passat.

El col·legi japonès, ubicat a Sant Cugat, ha entregat 1.589 origamis fets per 52 alumnes de l'escola. Les grues de paper encara s'estan col·locant a la seu de la Fundació Mútua General de Catalunya a Barcelona, i es poden veure en una peixera de colors que hi ha a l'entrada de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.