S'obren les incripcions pel programa juvenil 'L'Estiu és Teu' de la Generalitat


  • Comparteix:

Les colònies ofereixen la possibilitat de practicar diferents esports, música o idiomes

Les colònies ofereixen la possibilitat de practicar diferents esports, música o idiomes

Els joves de Sant Cugat tenen des d'avui l'oportunitat d'inscriure's a les diferents colònies que organitza la Generalitat dins el marc del programa 'L'Estiu és teu', del servei de Turisme Juvenil de Catalunya. En total, el govern català ofereix 7.800 places perquè els nois i noies del país d'entre 8 i 17 anys puguin aprofitar les vacances per aprendre música, idiomes o tot tipus d'esports.

La Generalitat ha obert avui les inscripcions per les 7.800 places que ofereix el servei de Turisme Juvenil de Catalunya dins el marc del programa 'L'Estiu és Teu'.

Aquesta iniciativa, dirigida a joves d'entre 8 i 17 anys, té l'objectiu d'oferir als nois i noies la possibilitat de divertir-se mentre aprenen idiomes, música, informàtica o esports. En total, el programa inclou 6 activitats diferents que es duran a terme al llarg de l'estiu a 23 albergs de la Xarxa d'Albergs de Catalunya.

Aquest any, i davant l'allau de demandes que acostuma a rebre aquesta iniciativa, les inscripcions poden fer-se només a través del telèfon del 'Call Center' de Turisme Juvenil, i per ordre estricte de trucada. Escoltem Marta Rosàs, secretària general de Joventut.

Marta Rosàs

Poden adreçar-se al telèfon de Turisme Juvenil per demanar informació i fer la inscripció.


Recordem que l'any passat, el 40% de les places posades a disposició es van esgotar el primer dia d'inscripcions i el telèfon de Turisme Juvenil va rebre 800.000 intents de trucada al llarg de la jornada.

Les persones que hi estiguin interessades poden trucar al 93.483.83.63



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.