L'Institut de la Infància organitza un monogràfic sobre l'educació emocional


  • Comparteix:

Imatge d'una activitat de Petits Grans Llibres! organitzada per l'nstitut de la Infància/ Foto: Dôwa teatre

Imatge d'una activitat de Petits Grans Llibres! organitzada per l'nstitut de la Infància/ Foto: Dôwa teatre

L'Institut de la Infància organitza aquest dissabte la jornada monogràfica 'Educació emocional i literatura infantil'. El curs, impartit per Verónica Brostein, Laura Bendesky, Ana Belén Jarillo i Anna Lenas, té lloc a la Casa de Cultura de deu del matí a dos quarts de set de la tarda. El monogràfic té un preu de 50 euros i de 40 euros per a grups a partir de quatre participants i els amics de l'Institut de la Infància.

En aquesta jornada intensiva, l'Institut de la Infància se centra en l'educació emocional utilitzant la literatura infantil com a recurs per apropar-se als aspectes emocionals del desenvolupament dels nens.

La jornada ha programat cursos per saber què és l'educació emocional, quina relació té el desenvolupament d'aquesta amb els contes, estratègies i eines bàsiques per explicar contes i com aquests poden ajudar a programar activitats per a l'educació emocional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.