El Sant Cugat Experience segueix amb botigues al carrer, gastronomia i dansa


  • Comparteix:

Imatge promocional del Sant Cugat Experience

Imatge promocional del Sant Cugat Experience

El Sant Cugat Experience segueix aquest dissabte amb una programació d'activitats dedicada al públic familiar, el comerç, la cultura i la innovació. Entre les propostes també destaquen tallers de dansa i actuacions del programa 'Sant Cugat Balla', una visita guiada al Celler Modernista

La jornada començarà a les vuit del matí amb el Vintage Market del Mercantic, que aplega antiguitats vintage i d'estil retro i objectes de decoració. Ja a les deu del matí les botigues de Sant Cugat s'instal·laran als carrers de la ciutat en un ambient festiu.

A les dotze del migdia, es presentarà l'aplicació App WUPCity, un canal d'alertes (WUP) per a dispositius mòbils on l'usuari pot escollir els temes dels quals vol estar informat. A la mateixa hora es podrà fer una visita al conjunt del Monestir per conèixer els símbols fonamentals de l'art sagrat al Monestir de Sant Cugat.

El programa d'activitats en motiu del Dia Internacional de la Dansa, Sant Cugat Balla, també se suma a la iniciativa de la 2a edició del Sant Cugat Experience, amb l'11a edició de la Mostra de Dansa de les escoles de la ciutat al Parc Ramon Barnils a les sis de la tarda i l'espectacle 'Fossil' de la companyia Jordi-Cortés-Alta Realitat a les nou de la nit.

Durant tot el dia, al Sant Cugat Experience, hi haurà activitats relacionades amb la gastronomia, el turisme, els esports, l'empresa, la cultura, el comerç, la música i la infància. El programa inclou una oferta per a tots els públics i famílies amb l'objectiu de mostrar el millor de Sant Cugat al conjunt de públic de tota l'àrea metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.