Primer cap de setmana de Festa Major de la Floresta autèntic i participatiu


  • Comparteix:

Una imatge de les Olimpíades Bandarres

Una imatge de les Olimpíades Bandarres

Les activitats més originals i singulars de la Festa Major de la Floresta han ocupat el primer cap de setmana de la festa grossa del districte. El pregó, a càrrec de La Floresta Parla, va obrir foc divendres per destacar el caràcter diferenciat del barri i reivindicar les seves característiques pròpies. Dissabte, les Olimpíades Bandarres han superat totes les expectatives de participació. L'últim dia ha estat el torn dels esports, amb la Olimpíada Infantil, i dos espectacles teatrals.



La reivindicació va ser la protagonista divendres, amb el pregó a càrrec de La Floresta Parla, que va vehicular el discurs a partir d'un personatge que representava els indis de Seattle, a l'estat de Washington, als Estats Units.

Dissabte, les Olimpíades Bandarres han confirmat el seu èxit de l'any passat doblant la participació i, fins i tot, han atret colles de fora del districte. Els participants van sobreviure a tota mena de proves esbojarrades i van acabar reunits en un dinar popular al mateix Centre Social i Sanitari. A la tarda, l'escenari obert va donar espai a nous grups i el concurs de grafitis va redecorar de nou les parets del centre abans del tradicional espectacle de varietés.

Diumenge al matí, els més petits han agafat el relleu amb la Olimpíada Infantil, organitzada per l'Olímpyc Floresta. A la seva disposició, una selecció d'esports com l'hoquei, l'handbol, el futbol sala i el bàsquet, i una gimcana on havien de superar proves de tota mena.

Una exposició i dues obres de teatre han tancat aquest primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta, que continua el vinent amb tres dies més de celebracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.