La Festa Major de Valldoreix es tanca amb l'Oktoberfest al Ferran i Clua


  • Comparteix:

La festa arriba a la quarta edició / Foto: Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda

La festa arriba a la quarta edició / Foto: Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda

L'Associació de Veïns Vall d'Or i voltants del Mas Roig i l'EMD de Valldoreix organitzen aquest dissabte a l'escola Ferran i Clua la 4a edició de l'Oktoberfest, la festa alemanya de la cervesa, emmarcada en la Festa Major del territori. L'activitat començarà a dos quarts de cinc de la tarda, s'allargarà fins a quarts d'una de la nit i inclourà tasts gastronòmics, música i concursos.

La polèmica
L'AMPA de l'escola pública Ferran i Clua va qüestionar la idoneïtat de la ubicació de l'Oktoberfest al centre educatiu de Valldoreix, en un activitat emmarcada en la Festa Major del territori. El president de l'EMD, Josep Puig, va defensar la localització de l'espai perquè el centre disposa de tots els serveis per acollir 'una festa popular' per al poble de Valldoreix. Puig va assegurar que van contactar amb la direcció de l'escola i l'AMPA per explicar la celebració de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.