L'assistència a les piscines municipals a l'estiu, més del doble que l'any passat


  • Comparteix:

Piscina de la Floresta

Piscina de la Floresta

La temporada d'estiu a les piscines del Parc Central i de la Floresta ha registrat 67.156 usos, un 130% més que l'any passat. Pel que fa als abonaments, el familiar de temporada i els de 10 i 20 banys han estat els productes més demandats pels banyistes. Enguany, el consistori va ampliar els dies d'obertura fins al 13 de setembre, quan inicialment estava previst tancar la campanya el 31 d'agost.

Per piscines, la del Parc Central va tenir 55.259 usos -més d'un 60% que el 2014- i la de la Floresta, 11.897 - un 30% més que l'any passat. Amb aquestes dades, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, fa un balanç molt positiu de la temporada i ha posat en valor el bon temps, malgrat les pluges de l'agost.

Més enllà dels usos generals, enguany s'hi afegeixen els vinculats als casals d'estiu i campus, amb 9.173 usos, i els cursets d'estiu de natació, amb 1.517 usos.

La petició d'allargar l'obertura de les piscines municipals es va fer durant l'últim programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.