El terratrèmol de l'Empordà es fa sentir a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'estrella indica l'epicentre / Foto: l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

L'estrella indica l'epicentre / Foto: l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Un terratrèmol de 4,3 graus de magnitud ha sacsejat aquest dijous a la matinada el Golf de Roses i s'ha fet sentir en bona part del territori, fins i tot a Sant Cugat, han confirmat diversos testimonis a Cugat.cat. Segons l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el sisme ha tingut lloc poc després de dos quarts de dues de la matinada.

L'epicentre ha estat a la badia de Roses, a prop del cap de Norfeu, a uns cinc quilòmetres de fondària. El sisme ha durat uns deu segons i no ha causat danys personals ni materials.

El terratrèmol s'ha notat amb intensitat a les poblacions del litoral empordanès i també s'ha sentit a altres punts més allunyats com les àrees de Figueres, Girona i Barcelona, entre altres.

En un primer moment, les dades automàtiques parlaven d'una intensitat de 3,9, però després de les revisions que s'han fet des de l'ICGC, s'ha determinat que el sisme ha estat de 4,3 a l'escala de Richter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.