SCAPS recull aliments per als refugiats sahrauís afectats per les fortes pluges


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un camp sahrauí / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un camp sahrauí / Foto: ACN

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) organitza aquest dissabte una recollida d'aliments per als refugiats dels camps sahrauís afectats per les pluges torrencials. El punt de recollida s'ubica al mercat de Torre Blanca d'onze del matí a dues del migdia i també estarà operatiu durant tota la setmana a la Casa de Cultura. A més, l'Ajuntament destinarà 8.000 euros per atendre les necessitats més urgents de la població d'aquests camps.

La donació aprovada pel consistori es destinarà a la Mitja Lluna Roja Sahrauí per al proveïment d'aigua, aliments, haimes, mantes, equipaments domèstics bàsics, material higiènic i la rehabilitació i reconstrucció d'edificis. Les intenses pluges d'octubre van anar acompanyades de fortes ratxes de vent, fet que va causar grans inundacions i destrosses.

El campament de Dahjla és un dels més afectats, amb importants danys a l'hospital centrals i als dispensaris. De fet, Sant Cugat està agermanada amb Argub, un dels barris d'aquest campament. Des del 2000, dóna suport a l'escola infantil per garantir un àpat diari als alumnes que hi assisteixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.