Set ferits lleus en un accident entre un autobús urbà i un cotxe a Mira-sol


  • Comparteix:

Lloc de l'accident

Lloc de l'accident

Un bus de línia urbana i un cotxe han topat aquest dijous al matí al passeig del Baixador de Mira-sol, amb l'encreuament amb el carrer de Terol, després que el conductor del cotxe, un home de 80 anys, és saltés el senyal d'estop. A causa de la col·lisió, set persones han resultat ferides lleus. Al lloc dels fets, van desplaçar-se dues dotacions dels Bombers, Policia Local i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.

Segons fonts municipals, sis dels ferits anaven a l'autobús i el setè és el mateix conductor del cotxe, que va aturar el cop gràcies als sistemes de seguretat del vehicle. Els ferits van rebre atenció mèdica al lloc dels fets, però finalment van ser traslladats amb ambulància a diferents centres sanitaris. Quatre d'ells a l'Hospital de Terrassa i dos a un dels tres CAP de la ciutat. La família del conductor del cotxe va portar-lo a l'Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.