Promusa obre dos aparcaments del Volpelleres Centre als usuaris de Mercantic


  • Comparteix:

Edifici de Volpelleres Centre / Foto: Localpres

Edifici de Volpelleres Centre / Foto: Localpres

La clientela de Mercantic podrà usar, a partir d'aquest cap de setmana, dos aparcaments que l'empresa municipal Promusa gestiona al Volpelleres Centre. Són l'aparcament en superfície que utilitzen els clients del Mercadona, amb capacitat per a 90 vehicles, i el pàrquing soterrat del carrer d’Antoni Bell, amb 154 places.

Mercantic i Promusa han tancat l'acord per endreçar l'aparcament i evitar l'ús puntual del camp de futbol del parc Víctor Català que s'havia fet en alguns caps de setmana.

Els usuaris del Mercantic poden fer ús de l'aparcament del Mercadona de manera gratuïta durant dues hores. Si l'estada és superior, s'haurà d'abonar la diferència. Segons fonts municipals, l'aparcament de Mercadona ja s'ha habilitat també els diumenges pràcticament des de la seva obertura a principis d'aquest mes.

Les mateixes fonts expliquen que l'aparcament soterrat d'Antoni Bell també ha estat operatiu els caps de setmana, malgrat que no disposa de barreres ni caixer. A aquest pàrquing s'hi podrà accedir lliurement fins a finals de febrer els dissabtes, en l'horari comercial de Mercadona, i els diumenges, amb obertura i tancament a càrrec del personal del Mercantic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.