Blai Blanquer demana mesures a l'Ajuntament per evitar que el Monestir sigui un pipicà


  • Comparteix:

La grava que rodeja el Monestir està plena de defecacions

La grava que rodeja el Monestir està plena de defecacions

El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, lamenta que animals de companyia defequin i orinin a les parets de l'Església, als jardins de l'entorn i als murs del Monestir. El mossèn demana al consistori que prengui alguna mesura per evitar la situació.

El panorama ha empitjorat des que l'Ajuntament ha posat terra de grava a la paret sud del Monestir, que ara està plena d'excrements d'animals i brossa. Aquest terra és el resultat d'una obra de manteniment provisional, atès que el Monestir necessitava un sistema de filtració per a l'aigua que cau de les gàrgoles del sostre en els dies de pluja.

Blanquer critica els santcugatencs que permeten a les seves mascotes que facin les seves deposicions a les parets del Monestir. El rector de la Parròquia demana al consistori alguna mesura correctora.

Blai Blanquer

Potser cal un temps de vigilància per ajudar a educar la gent, sobretot la que porta animals. La solució és una ciutadania més ben educada.


El president de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, Andrés Ares, també lamenta el comportament dels ciutadans.

Andrés Ares

Fa la sensació que alguns santcugatencs no tenen sensibilitat en un lloc tan emblemàtic com és el Monestir. Cal que siguin més cívics.


Segons Ares, l'Ajuntament hauria d'actuar per solucionar aquest problema mitjançant cartells o amb sancions per als amos de les mascotes. Ares va traslladar la petició al consell de barri de Centre Est d'aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.