Els treballadors de l'HGC es concentren avui davant el Parlament per demanar explicacions a Salut


  • Comparteix:

Els treballadors de l'HGC s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

Els treballadors de l'HGC s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

El comitè d'empresa de l'IdcSalut Quirón Hospital Universitari General de Catalunya (idcQHGC) ha convocat aquest dijous una concentració davant el Parlament per protestar per la decisió de la Generalitat d'excloure el centre de la xarxa sanitària pública. La manifestació serà a tres quarts de cinc de la tarda i arriba després que una cinquantena de treballadors mostressin el rebuig aquest dimarts a la plaça Sant Jaume a l'ERO que afectarà al desembre 147 treballadors de l'hospital de Sant Cugat.

La protesta continuarà amb el lema 'HGC perdrà 147 llocs de feina. Treballadors en lluita: ni a l'atur, ni la població desatesa'. Aquest dilluns, el conseller ha assegurat que els hospitals comarcals podran absorbir els treballadors de l'HGC i la Clínica del Vallès afectats per la sortida d'aquests centres de la xarxa sanitària pública, ha informat a Cugat.cat CCOO. Aquesta mesura forma part del 'pla social' anunciat per Comín.

El comitè d'empresa de l'HGC té previst reunir-se amb el conseller Comín d'aquí a dues setmanes, una trobada que el comitè té demanada des de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.