Dolors Vilarasau i el Teatre-Auditori reben els premis Rotary


  • Comparteix:

Els guardonats han rebut el premi aquest dissabte

Els guardonats han rebut el premi aquest dissabte

La directora teatral Dolors Vilarasau i el Teatre-Auditori han rebut aquest dissabte el premi Paul Harris i Venus Sant Cugat, respectivament. L'entitat ha fet entrega dels guardons a la 25a Nit Rotària, que ha acollit la Masia Can Ametller i que ha aplegat bona part dels guardonats en aquestes 25 edicions.

Dolors Vilarasau va dirigir el primer espectacle als 19 anys i des de llavors ha dut a terme més de 50 obres de teatre, que sovint són reelaboracions de textos poètics amb música i dansa. Vilarasau ha fet molts treballs a la ciutat, entre els quals destaca la direcció de 'Pedra i Sang' que s'interpreta cada Nadal des del 2000 al Claustre del Monestir.

És presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, que va néixer el 2005 per promoure la continuïtat de l'obra nadalenca. L'entitat també organitza tertúlies i lectures.

Vilarasau ha rebut el Paul Harris com un reconeixement a la seva trajectòria, però també al col·lectiu d'actors que fan teatre a Sant Cugat.

Dolors Vilarasau

És un premi individual, però jo l'interpreto com un premi al conjunt d'actors de Sant Cugat.


El premi Venus Sant Cugat, que s'atorga a una entitat, ha estat enguany per al Teatre-Auditori. L'equipament municipal funciona des del 1993 amb una programació que inclou un gran ventall de disciplines artístiques i que proposa diverses activitats complementàries. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut aquesta distinció a un equipament que, diu, és per a la ciutadania i les entitats.

Mercè Conesa

Ens fa molta il·lusió perquè és un equipament de tothom, de les entitats i de la ciutadania. És un equipament de primer nivell.


Aquests guardons tenen també una vessant solidària. El Rotary dóna 1.000 dòlars per cada Paul Harris, a més de la recaptació del sopar, que es destinen a la lluita contra la pòlio. Enguany, a més, la cita ha arribat a la 25a edició. El president del Rotary, Ramon Vilaseca, ha assegurat que Sant Cugat encara té moltes entitats i personalitats per distingir.

Ramon Vilaseca

Queden esportistes, figures de la cultura, escriptors, pintors... Queda molta gent encara, és una ciutat molt potent Sant Cugat.


En edicions passades, han rebut el premi Paul Harris l'exalcalde i exconseller Lluís Recoder i el president de Creu Roja Catalunya Antonio Aguilera, entre d'altres. El premi Venus l'han rebut entitats com el Grup Mediterrània, el Taller Jeroni de Moragas i Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.