Recoder rep el Paul Harris del Rotary per la seva tasca al capdavant del consistori


  • Comparteix:

El conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha rebut aquest divendres el premi Paul Harris Fellow de mans del Rotary Club de Sant Cugat. El premi, emmarcat en la 20a Nit Rotària, ha distingit d'aquesta manera la seva tasca com a alcalde durant més d'11 anys. Aquesta 20a edició de la trobada, que ha reunit un centenar de persones, ha servit també per homenatjar aquelles figures que han rebut el guardó en anys anteriors.

Com és habitual, el Rotary Club de Sant Cugat ha entregat el premi Paul Harris, màxima distinció de l'entitat, en el marc d'un sopar a la masia Can Ametller que ha aplegat socis i persones vinculades. Enguany, el guardó, que entreguen tots els Rotary Club del món, ha anat a mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Sembla que m'ho atorguen per la tasca com alcalde. Però he fet allò que m'agradava i no mereix cap reconeixement especial.



Amb el premi, el Rotary ha reconegut la tasca de Recoder al capdavant del consistori durant gairebé 12 anys. El president del Rotary Club, Juanjo Pérez, ha explicat la importància d'aquesta distinció.

Juanjo Pérez

Personalitats de Sant Cugat que per la seva trajectòria tinguin una transcendència especial per a la ciutat. En Recoder s'ho mereix.




La trobada anual ha aplegat bona part dels premiats en edicions anteriors. A més, i com és habitual, els diners recaptats amb el sopar, uns 1.200 euros, aniran destinats a la campanya 'Polio Plus', que té com a objectiu eradicar aquesta malaltia del món, encara present a tres països. Per cada euro recaptat es podran vacunar dos nens.

L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha destacat aquesta vessant solidària de l'entitat.

Mercè Conesa

És una de les entitats que afavoreixen altres entitats socials. Destinen recursos. És dinàmica i està implantada a la ciutat.



Enguany, el Rotary Club no ha entregat conjuntament el premi Venus, que atorga a una entitat. Aquest guardó és propi del Rotary de Sant Cugat i té previst entregar-lo l'octubre vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.